http://schema.org/InStock
Productcode: 30566WIL
Beschikbaarheid: 2

Prijs: 35,00 €

- +

Dit apparaat is ook geschikt voor onderhoudsvrije lood- of loodgel, EXiD-, AHG-, AGM-, microfleece- en zuurbatterijen van 2 , 6 of 12 V

Details van het toestel :

• Moderne schakelende voedingstechnologie
• Kortsluitbeveiliging en bescherming tegen omgekeerde polariteit
• Constante laadspanning
• Automatische aanpassing van de laadstroom
• Het opladen vindt alleen plaats als de batterij correct is aangesloten
• Optische weergave, voor lichtnet, laattoestand van de batterij en omgekeerde polariteit
• Elektronische kortsluitbeveiliging, bescherming tegen omgekeerde polariteit en bescherming tegen overlading

Met deze automatische kleine oplader met een moderne schakelende voedingstechnologie laad je automatisch alle 2 volt, 6 volt en 12 volt loodaccu's op. Als de aangesloten batterij tijdens het opladen de uiteindelijke laadspanning bereikt, wordt de laadstroom verlaagd en wordt de batterij beschermd tegen overladen.

Door de volledig elektronische spannings- en stroombeperking wordt een aangesloten accu altijd optimaal opgeladen en wordt tegelijkertijd gevaarlijke overbelasting en de resulterende vorming van ontstekingsgas voorkomen. De batterij laadt op met een maximale laadstroom van 800 mA. De oplader voorkomt schadelijke diepe ontlading, bijvoorbeeld door normale ontlading (ca. 1% per dag) of door te korte laadfasen (korte afstand), door overbelasting (te veel verbruikers) of een mogelijk onvoldoende laadvermogen van de alternator.

De laadspanning van het toestel is met een schuifschakelaar in te stellen van 2 volt, 6 volt en 12 volt. De lader is kortsluitvast en is korte tijd beveiligd tegen omgekeerde polariteit. De omgekeerde polariteit wordt ook meteen aangegeven door het LED controlelampje (Verpolt wat betekent dat + en - verkeerd aangelegd zijn aan de batterij).

Een laadregelingslampje en een polariteitslampje informeren u over de juiste bedrijfstoestand van de acculader. Deze acculader zorgt voor accu-vriendelijk opladen (IU-karakteristiek), houdt motoren, auto's, oldtimers, boten, stacaravans, tractoren en apparatuur die b.v. worden niet gebruikt in de wintermaanden, altijd klaar voor gebruik en beschermt zo de accu tegen schadelijke diepe ontlading. Overladen van de batterij is niet mogelijk met dit apparaat.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.