http://schema.org/InStock
Productcode: OCB30B
Beschikbaarheid: 5

Prijs: 79,00 €

- +

Het Ecowave OCB30 Fibercan+ absorptiemiddel wordt gebruikt voor het verwijderen van met name olie en vet vlekken in de werkplaats of garage. Na het toebrengen op de vlek, absorbeert het middel vrijwel direct de olie (of andere stof) en zet dit om in grove korrels.
In combinatie met de Ecowave absorb is het eenvoudig om het gebruikte absorptiemiddel op te vegen, te filteren en her te gebruiken. Hierdoor wordt het gebruik van Fibercan+ milieuvriendelijk, zuinig en efficiënt.

Het middel bestaat uit een natuurlijke formule op basis van lignocellulose vezels welke onmiddellijk inslaan in de vloeistof. De vervuilde stof krijgt hierdoor een grovere omvang en een andere kleur. Door deze structuur is het middel eenvoudig te scheiden van de vervuilde stoffen met behulp van het filtersysteem van de Ecowave absorb, zodat het middel hergebruikt kan worden.

Traditionele absorptiemiddelen zijn onpraktisch, hoog in verbruik en produceren veel afval. Met het gebruik van de Ecowave absorb in combinatie met het Fibercan+ absorptiemiddel, worden al deze negatieve eigenschappen opgelost.

inhoud = 30kg

100% natuurlijk

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.