Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

12 Ton pneumatische of handmatige hydraulische auto krik

Productcode: 61974
Beschikbaarheid: 2

119,00 €

- +

De hydraulische krik is een stevig en handig stuk gereedschap. Met een maximaal laadvermogen van 12 ton en een uitdraaibare stempelsteun is de krik ideaal voor diverse klussen rondom de auto. Dankzij de persluchtventielschakelaar kunnen lasten gericht en zonder fysieke inspanning worden gehesen.

Met een minimale hoogte van 250 mm en een maximale hoogte van 500 mm is de krik voor heel veel klussen gechikt. Hij is ook uitgerust met een praktische draagbeugel en is daarom ook ideaal voor mobiel gebruik. De hefhoogte is 165 mm en biedt voldoende doorrijhoogte om op comfortabele hoogte werkzaamheden uit te voeren.

Deze krik is gemaakt van staal en scoort met zijn robuuste hydraulische unit. De verlaging is traploos verstelbaar en maakt comfortabel werken mogelijk. Uiteraard is de krik ook handmatig te bedienen met behulp van de handhendel.


Eigenschappen :


Afmetingen: hefhoogte : 165 mm
Minimale hoogte : 250 mm
Maximale hoogte : 495 mm
Regelhoogte met de uitdraaibare stempel : 80 mm

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen