http://schema.org/InStock
Productcode: 30267
Beschikbaarheid: 1

Prijs: 299,00 €

- +

Dit paar 2-tons oprijhellingen is ideaal om motorvoertuigen zoals auto's en lichte vrachtwagens op te tillen in werkplaatsen en garages. De oprijhellingen zijn ontworpen om u gemakkelijk toegang te geven tot de onderkant van uw auto en hebben een maximale hefhoogte van 37,5 cm.

De oprijplaten kunnen worden vergrendeld met een veiligheidsspeld zodra de gewenste werkhoogte is bereikt en uw auto zich in een zeer stabiele, verhoogde positie bevindt.

De meegeleverde hydraulische kriks bieden een maximaal hefvermogen van 2 ton / 2000 kg, waardoor u autotoebehoren kunt vervangen en routinematig onderhoud veiliger en efficiënter kunt uitvoeren.

De brede opritten zijn geschikt voor voertuigen met grote banden. De stalen oprijplaten kunnen worden gebruikt voor banden tot een breedte van 225 mm en zijn zeer geschikt voor auto's en kleine bestelwagens.

Deze autoreparatiehellingen hebben een stevige en duurzame hoogwaardige staalconstructie. Dankzij het compacte ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden opgeslagen in een beperkte ruimte.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.