http://schema.org/InStock

Bandenschoen bandenbed bandenwieg 49,5x21,5x66mm

Productcode: 30203
Beschikbaarheid: 1

Prijs: 29,00 €

- +

Banden hebben de taak om veerkrachtig te vervormen onder het gewicht van het voertuig. Bij langdurig staan ​​kunnen de banden echter zodanig vervormen dat ze platte vlakken vormen.

Vooral bij sport- en luxevoertuigen met langere stilstandtijden kunnen de banden vervormd raken omdat het gewicht van de auto de band constant op dezelfde plaats belast. Daar ontstaan ​​zogenaamde platte vlakken, die kunnen leiden tot onbalans en bandenschade. Dit kan dan worden gevoeld als trillingen in het stuur of in het voertuig.

Eigenaren van campers, klassieke auto's of sportwagens kennen dit probleem. Dergelijke voertuigen worden meestal alleen in de zomer gebruikt en staan ​​in de herfst en winter in de garage. Als u vervorming en bandenschade wilt voorkomen, moet u een bandenbeschermer voor of achter elk wiel plaatsen en vervolgens langzaam met het voertuig vooruit of achteruit op de bandenbeschermer rijden en het voertuig staat al in het bandenbed.

De bandenbeschermers hebben een zacht oppervlak waarop de wielen van het voertuig staan. De banden drukken minimaal in de bandenbeschermer in plaats van een vlakke of afgeplatte plek op de harde vloer te krijgen. In de bandenhouder vervormen de banden veel minder.

Het bandenbed is geschikt voor alle voertuigtypes en bandenmaten. Naast het tegengaan van bandvervorming, biedt het bandenbed het voordeel dat het voertuig stevig op zijn plaats wordt vastgezet.

De bandenbeschermers zijn gemaakt van stevig kunststof met een geprofileerd oppervlak. De afmetingen zijn: 49,5 cm x 21,5 cm x 66 cm Ze zijn keer op keer te gebruiken en natuurlijk bestand tegen olie en benzine of zuur. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Een set bestaat uit twee bandenschoenen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER