We zijn met verlof van vrijdag 19 Juli tot zaterdag 10 augustus. Bestellingen gemaakt in deze periode zullen geleverd worden vanaf maandag 12 augustus.

Nous sommes en congé du vendredi 19 Juillet au samedi le 10 Août. Des commandes qui sont fait dans cette période, vont êtres livrés dés lundi le 12 Août.

http://schema.org/InStock

Pneumatische schuurmachine ROLOC opname 50 mm

Productcode: 2085
Beschikbaarheid: 2

49,00 €

- +

Dit toestel is een basistoestel voor wie met plaatwerk wil beginnen : het is zo veelzijdig en heeft zoveel toepassingen voor het bewerken, reinigen, afwerken van plaatwerk dat je er in een carrosserie eigenlijk niet zonder kan.

Dit schuurtoestel is perfect voor het verwijderen van hardnekkige en lichte roest op plaatmateriaal, het afnemen van lak of verf van metaal, het verwijderen van de restverf op lasnaden (roestvrij staal) en voor het opruwen (van hechtingen bijv.).

Het werkt ook perfect voor voor het wegwerken van de lasnaden (staal en roestvrij staal), het mat afschuren van staal/strepen, reinigen van nonferrometalen/messing/koper/aluminium, structureren van hout, polijsten van alle metalen door middel van het roloc polijstvilt.

Voor deze machine zijn diverse accessoires verkrijgbaar die u bij ons kan verkrijgen.

 

Technische specificaties :

Onbelast Maximaal Toerental : 15000 O/min.
Diameter van de schuurschijf : 50 mm.
Opname : ROLOC ( draad )
Luchtverbruik : 85 L/min.
Gewenste werkdruk : 6 Bar.
Afmetingen : 165 x 75 mm.
Gewicht : Ca. 500 Gram.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen