Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Polijst machine polier machine met twee li-ion batterijen

Productcode: 9837
Beschikbaarheid: 1

79,00 €

- +

Groter is niet altijd beter. Daarom is er voor de kleine en fijne polijst-, schuur- en poets klusjes, deze handige kleine polijst- en schuurmachine. Met deze zeer lichte machine houdt je toch een 16 Watt aan pure schuur- en polijst power in de hand, waarmee het werk snel klaar is op de moeilijkst bereikbare plekken.

Een kleine schuur- / polijstmachine die je goed vast moet houden.

Door het ergonomische design en het rubberen softgrip handvat is de machine goed vast te houden tijdens het schuren en polijsten. Dat is ook wel nodig, want dit is een kleine krachtpatser! Als je liever met twee handen werkt, dan is er een opschroefbaar extra handvat bijgeleverd dat zowel aan de linker- als aan de rechterkant van de machine kan worden bevestigd.

De meegeleverde schuur- en polijst- en poetsschijven, kunnen zeer gemakkelijk worden vastgezet op het klittenband oppervlak van de aangedreven schijf. Deze schijf is bovendien enigszins flexibel, zodat heel gericht op een bepaalde plek druk kan worden uitgeoefend. Deze schijf kan gemakkelijk vervangen worden dankzij een knop bovenop de machine die de uitgaande as blokkeert.
Bijzondere machine door hoog toerental.

Het toerental van deze machine wordt elektronisch geregeld door de trekker verder naar je toe te halen. Met de schuifknop bovenop de machine wordt het toerentalbereik mechanisch uitgebreid met een hoge en lage overbrenging. Deze handige kleine accu schuurmachine is daarmee in staat om een toerental te bereiken van maximaal 8300 omw/min. Dat is viermaal zo snel als een normale accuboormachine en dat maakt deze machine veel beter geschikt voor schuren en polijsten. Dit is dus niet gewoon een kleine accu boormachine, maar een machine die speciaal voor het doel schuren en polijsten werd ontworpen.

Dit is de ideale machine voor:

polijstwerk aan kleine voorwerpen
poetsen / polijsten / waxen van de moeilijk bereikbare plekken van de auto of motorfiets
schuren van kozijnen en andere moeilijk te bereiken plekken ter voorbereiding van het schilderen.

De levering bevat volgende onderdelen :

Polijst- / schuur- / poetsmachine
2 Li-ion accu’s 10.8V 1.5A
Oplader
Aandrijfschijf met klittenband oppervlak
3 schuurschijven
Wax (spons) schijf
Wax (spons) noppenschijf
Polijstschijf
Extra handvat

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen