http://schema.org/InStock
Productcode: 3614-61572
Beschikbaarheid: 3

Prijs: 85,00 €

- +

Deze complete onderhoudsset bevat alle onderdelen die u nodig heeft voor het verwijderen en installeren van de klepveer met of zonder de cilinderkop op de OHV / OHC type benzine/diesel motor.

 

De set is ook geschikt voor het verwijderen van klepsteelafdichtingen op bovenliggende nokkenas motoren. Het is de ideale set voor de meeste motormodellen. De op meerdere punten verstelbare voet van dit gereedschap is stevig vergrendeld aan het bovenstuk. De verstelbare hendel draait vanaf de staaf waardoor de de veer samengedrukt wordt. Snelle verwijdering en installatie van de veerhouders wordt hiermee mogelijk middels de grote openingen op beide kanten van de compressiebuizen. Ventiel tang reikt gemakkelijk rondom het ventiel voor degelijke grip tijdens verwijdering en installatie. Gekartelde uitendes op de adapters/handvaten en houder geeft u maximale grip zelfs als klepsteelrubbers heel vettig zijn.

 

Dit gereedschap kan de oliekeerringen gemakkelijk verwijderen zonder schade aan de veren aan te richten. De met precisie gefabricieerde keerring adapters passen gemakkelijk op de oliekeerringen waardoor u ze naar wens kunt afstellen. Alle onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief goed staal met stevigheid en duurzaamheid. Tevens ingepakt in een stevig koffer voor gemakkelijk vervoer.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.