Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Pneumatische gloeibougie verwijderset

Productcode: 0000205
Beschikbaarheid: 1

159,00 €

- +

Pneumatische trildoppenset met laag koppel die speciaal ontwikkeld is om vastzittende gloeibougies van dieselmotoren los te draaien.

Door het gecontroleerde koppel in combinatie met de trilfunctie kunnen gloeibougies veilig losgedraaid worden en verkleint u de kans op afbreken van de gloeibougie.
De pneumatische slagsleutel heeft vier vast ingestelde koppels en de draairichting is omkeerbaar.

Het set bevat vijf 1/4" trildoppen van chroom-molybdeen staal (8-9-10-11-12 mm), 2 verlengstukken en een kogelgewricht adapter voor gebruik in kleine ruimtes. Het gereedschap kan ook met andere doppen worden gebruikt om verbindingen los te draaien die bijvoorbeeld door corrosie of koolafzetting vastzitten.

De valies bevat :

Pneumatische slagsleutel met laag koppel (1/4" aansluiting)
1/4" Kogelgewricht adapter
1/4" Verlengstukken 50 en 100 mm
1/4" Trildop voor gloeibougie 8 mm
1/4" Trildop voor gloeibougie 9 mm
1/4" Trildop voor gloeibougie 10 mm
1/4" Trildop voor gloeibougie 11 mm
1/4" Trildop voor gloeibougie 12 mm

De pneumatische slagsleutel kan in 4 koppelstanden worden ingesteld (10-20-30-40 Nm)
Begin op stand 1 en laat de pneumatische sleutel minstens 30 seconden trillen. Voer het koppel langzaam op door de instelknop rechtsom in de volgende stand te zetten, laat het gereedschap weer 30 seconden trillen en ga zo door tot u merkt dat de gloeibougie los komt. Als de gloeibougie niet los wil komen, moet u blijven trillen.

De pneumatische slagsleutel levert een koppel van maximaal 40 Nm. Gebruik vooral geen hoger koppel (bijvoorbeeld met een sterkere pneumatische sleutel of een extra hefboom) omdat de kans dan groot is dat de kop van de gloeibougie afbreekt.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen