Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Universeel nokkenas lager installatie gereedschap

Productcode: 210570
Beschikbaarheid: 4
Bijlagen:
- manual.pdf

135,00 €

- +

Het gebruiksvriendelijke nokkenaslagergereedschap is een grote hulp bij het verwijderen en plaatsen van nokkenaslagers in bijna alle motoren, van compacte auto's tot zware vrachtwagens.

Door het correcte gebruik van dit gereedschap kan je zeker zijn dat het lager goed zit tov het oliekanaal en er geen randen worden overgeplooid die tot beschadiging van het lager en de nokkenas kunnen leiden.

Het uitzettend gedeelte bevat neopreen hulzen die over de gesegmenteerde aandrijfpluggen worden gemonteerd zodat het lager niet intern beschadigd kan worden tijdens installatie. Daarna worden de aandrijfhulzen tot de correcte maat groter gemaakt zodat het lager vastzit. Uiteraard moet je erop letten dat jet het lager niet groter maakt.

De set heeft een bereik van 1,125 inch tot 2,69 inch (28,58 - 68,3 mm).

Het gereedschap is gemaakt van robuust metaal, kunststof en rubber en is buitengewoon stevig en duurzaam.

U vindt alle instructies nog eens op een rij op het volgende demofilmpje :

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen