Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Enige voorwaarden : het product en de verpakking moeten in perfecte nieuwstaat zijn ! Even het gereedschap gebruiken en alles dan weer mooi in de doos is dus geen optie.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket afhankelijk van het gewicht.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en de intacte verpakking aan ons moeten geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in perfecte staat (dat wil zeggen : verpakking in perfecte staat, zonder enige gebruiksschade aan het gereedschap, in perfecte staat werking en zonder enige vervuiling) ontvangen is.

Indien het product gebruikt werd of de verpakking beschadigd of verloren is, dan wordt een waardevermindering aangerekend afhankelijk van onze inschatting van de verkoopswaarde van de goederen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan zullen we deze waardevermindering van het product aan u aanrekenen. Wij zijn een bedrijf, geen bibliotheek. Wij willen flexibel zijn, maar retourneren kost ons veel geld en veel tijd dus we moeten hier heel streng mee omgaan, anders gaan we failliet. Niemand steekt graag geld toe aan een verkoop, wij dus ook niet.

Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen ?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17u30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten :

voor de meeste producten GRATIS in België tenzij anders vermeld op de productpagina.

€ 10 voor bestellingen naar Nederland tot aan 30 Kg

€ 15 voor bestellingen naar Frankrijk tot aan 30 Kg


Levering verloopt voor 95% via de pakketbezorger Bpost . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.