http://schema.org/InStock
Productcode: 61328
Beschikbaarheid: 2

Prijs: 190,00 €

- +

Deze ontvetter bak / onderdelen reiniger is ideaal voor het professioneel reinigen van kleine tot middelgrote onderdelen.

Vanwege het compacte formaat is het robuuste apparaat geschikt voor mobiel gebruik en is hij een must in elke garage of werkplaats. De tankinhoud van ongeveer 80 liter biedt voldoende ruimte voor allerlei soorten gereedschap.

De externe plank is eenvoudig te verplaatsen en kan worden gebruikt voor het drogen van pas gewassen gereedschap en onderdelen. Indien nodig kan de tank eenvoudig van de standaard worden gescheiden, waardoor deze wasmachine nog flexibeler in gebruik is.

Dankzij de pompsnelheid van 12 liter per minuut en een borstel van goeie kwaliteit, zijn zelfs heel erg vettige onderdelen geen uitdaging voor deze wasmachine. De afneembare interne plank en de mand met kleine onderdelen dragen bij aan de flexibiliteit, wat het onmisbaar maakt voor elke workshop.

De lange flexibele metalen slang zorgt voor een eenvoudige bediening, waardoor de werkefficiëntie toeneemt. Het ondersteunde deksel blijft open tijdens het reinigingsproces voor meer comfort en extra veiligheid.

Alleen koudreinigers mogen als reinigingsmiddel worden gebruikt.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.