Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

SELF ADJUSTING CLUTCH SAC UITLIJNSET voor kleinere versnellingsbakken

Productcode: 2936
Beschikbaarheid: 2

180,00 €

- +

Het is even opletten als je een LUK of Sachs koppeling plaatst in je volkwagen, audi, skoda, seat, BMW, Ford, Opel, Mercedes en Renault : door het verkeerd aanspannen kan je het zelfstellende mechanisme activeren waarmee je de koppeling niet meer spanningsvrij monteert.  Het gevolg is dat de koppeling constant ingedrukt is, waardoor je hem niet meer kan ontkoppelen.

Dan is er helaas maar één oplossing : de versnellingsbak weer demonteren en het zelfstellende mechanisme resetten.

Al deze problemen kunnen voorkomen worden door het gebruik van een sac set. Met deze set kan je de koppeling gelijkmatig onder spanning brengen op het voertuig en het zelfstellend mechanisme net voor de montage van de versnellingsbak snel even resetten waardoor verdere problement kunnen voorkomen worden.

Hoe deze set dit probleem voorkomt zie je hier :

De hele set is ideaal voor montage en demontage van SAC koppelingen en het resetten van de regelaar.

Het gereedschap kan helpen om vervorming van de plaat te voorkomen, wat het ontkoppelen kan verhinderen of weerstand kan veroorzaken.

De hele set is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal. De set heeft onderdelen als een montage tool, waardoor de koppeling regelaar terug kan worden gewikkeld en zes uitlijnings adapters.

Elk stuk gereedschap is goed opgeborgen in een HDPE draagkoffer voor gemakkelijk transport.

In de levering: Speciale gereedschapsset voor SAC koppelingen met zelfinstellende koppelingen, voorspannings apparaat, spindel met klembussen, 20 schroefdraadbouten, druk schroef, reset tool, gereedschaps handvatten, centreerpinnen, kartelmoeren en centreringstool.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen