Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

1 liter testvloeistof voor controle koppakking lekken

Productcode: testvloeistof
Beschikbaarheid: 2

35,00 €

- +

Cilinderkop afdichtingstester vloeistof made in the European Union. Het rendement is 99,9%. De CO2 tester auto is speciaal ontwikkeld voor autobezitters, automonteurs en hobbymonteurs.

1 liter vloeistof is voldoende om 500 tests mee uit te voeren.

De cilinderkoppakking CO2 lektester is van de beste kwaliteit via eenvoudige bediening tot veiligheid. De tester is gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en betrouwbaar


Snel, voordelig en zonder langs de monteur te gaan, kunt u controleren of de kop of de afdichting onder de kop in uw auto volledig functioneel is. Als u een beschadiging vermoedt aan de afdichting onder de kop zelf, kunt u de fout zelf controleren.


Tijdsbesparing: de tijd die nodig is om uw voertuig te controleren is erg laag. Het scheelt ook eventuele stress. Dankzij de koppakking tester, cilinderkoppakking CO2 lektester, kunt u uw geld en tijd besparen.


De lektest van de cilinderkoppakking is ontworpen voor alle auto's, vrachtwagens, motorfietsen, heftrucks, tractoren, graafmachines, tractoren, tractoren, tractoren, tractoren, tractoren, benzine-, diesel- en benzinemotoren. De uitlaatgastester voor het koelsysteem is in de Europese Unie gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen