http://schema.org/InStock
Productcode: testvloeistof
Beschikbaarheid: 1

Prijs: 35,00 €

- +

Cilinderkop afdichtingstester vloeistof made in the European Union. Het rendement is 99,9%. De CO2 tester auto is speciaal ontwikkeld voor autobezitters, automonteurs en hobbymonteurs.

1 liter vloeistof is voldoende om 500 tests mee uit te voeren.

De cilinderkoppakking CO2 lektester is van de beste kwaliteit via eenvoudige bediening tot veiligheid. De tester is gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en betrouwbaar


Snel, voordelig en zonder langs de monteur te gaan, kunt u controleren of de kop of de afdichting onder de kop in uw auto volledig functioneel is. Als u een beschadiging vermoedt aan de afdichting onder de kop zelf, kunt u de fout zelf controleren.


Tijdsbesparing: de tijd die nodig is om uw voertuig te controleren is erg laag. Het scheelt ook eventuele stress. Dankzij de koppakking tester, cilinderkoppakking CO2 lektester, kunt u uw geld en tijd besparen.


De lektest van de cilinderkoppakking is ontworpen voor alle auto's, vrachtwagens, motorfietsen, heftrucks, tractoren, graafmachines, tractoren, tractoren, tractoren, tractoren, tractoren, benzine-, diesel- en benzinemotoren. De uitlaatgastester voor het koelsysteem is in de Europese Unie gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.