We zijn met verlof van vrijdag 19 Juli tot zaterdag 10 augustus. Bestellingen gemaakt in deze periode zullen geleverd worden vanaf maandag 12 augustus.

Nous sommes en congé du vendredi 19 Juillet au samedi le 10 Août. Des commandes qui sont fait dans cette période, vont êtres livrés dés lundi le 12 Août.

http://schema.org/InStock

Batterij Tester - Starstroom Tester - Laadsysteem Tester

Productcode: BT360
Beschikbaarheid: 4

60,00 €

- +

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken batterij Testtoestel : nauwkeurige resultaten in milliseconden, analyse van batterijduur, analyseresultaat: goed, laden of vervangen,

Beschikbare talen : Engels, Nederlands, Pools.

Voertuig start systeemtest : starttijd, spanning en status.
Voertuiglaadsysteemtest - laadspanning, ontladen spanning, rimpelstatus en laadsysteemstatus.
De batterijtest is in de eerste plaats bedoeld om de toestand van de batterij te analyseren om het werkelijke koudestartvermogen van de batterij en het verouderingsniveau te berekenen die een betrouwbare analyse bieden voor het testen en onderhouden van de batterij.

Het waarschuwt de gebruiker om de batterij van tevoren te vervangen indien nodig wanneer de batterij oud is om pannes te voorkomen.

De start test wordt voornamelijk gebruikt voor het testen en analyseren van het stroomverbruik van de startende motor. Door de werkelijk benodigde startstroom en de startspanning van de startmotor te testen kan worden bepaald of de startmotor goed werkt. Er zijn verschillende redenen waarom de startende motor abnormaal is: een fout in het smeersysteem zorgt ervoor dat het startbelastingskoppel toeneemt of de rotorwrijving van de startende motor veroorzaakt toenemende wrijving bij de startmotor zelf.

De laadtest is het controleren en analyseren van het laadsysteem, inclusief alternator, gelijkrichter, gelijkrichterdiode, enz. Om te bepalen of de uitgangsspanning van de generator normaal is, werkt de gelijkrichterdiode goed en is de laadstroom normaal. Wanneer een van de bovenstaande onderdelen niet normaal is, leidt dit tot overladen of onvolledig opladen van de batterij, waardoor de batterij snel beschadigd raakt en wordt ook de levensduur van andere elektrische apparaten aanzienlijk verkort.

Deze batterijbelastingstester is ontworpen voor 12 V-batterijen met capaciteiten van 100 tot 1400 CCA.

U hoeft zich geen zorgen te maken over foutieve testresultaten, er is een nauwkeurig resultaat in milliseconden. De testresultaten zijn gebaseerd op de GB-, BCI-, CCA-, EN-, CA-, MCA-, DIN-, SAE-, JIS- en IEC-normen.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen