Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Buiten micrometer set 0 tot 100 mm 4 stuks

Productcode: 62294
Beschikbaarheid: 1

120,00 €

- +

Met een micrometer worden diameters op buizen, bouten, assen en soortgelijke objecten bepaald.

Deze set beslaat het meetbereik van 0 tot 100 mm. De set bevat vier micrometers met respectievelijk een meetbereiken 0 - 25 mm, 25 - 50 mm, 50 - 75 mm en 75 - 100 mm. Deze micrometers hebben een meetnauwkeurigheid van 0,01 mm. Daarom zijn ze ideaal voor metingen die gericht zijn op nauwkeurige kalibratie.

De micrometers zijn eersteklas vakmanschap. De meettrommel is gemaakt van gietstaal en de meetspindel is gemaakt van kogellagerstaal. Het meetoppervlak is gemaakt uit een harde legering en de beugel is van koolstofstaal. Dit betekent dat de micrometers absoluut stabiel zijn. De micrometers worden geleverd in een plastic koffer voor veilige opslag. De indeling in de koffer verzekert dat elke micrometer een eigen plaats in de koffer heeft en beschermd is tegen trillingen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen