http://schema.org/InStock
Productcode: S3000
Beschikbaarheid: 2

Prijs: 279,00 €

- +

De Ancel S3000 rooktester is een universele en professionele lektest detectie gereedschap. De Ancel S3000 rooktester zal je helpen om lekkage in de leidingsystemen snel en precies te lokaliseren.


De Ancel S3000 rooktester is een universele en professionele lektest detectie gereedschap. De Ancel S3000 rooktester zal je helpen om lekkage in de leidingsystemen snel en precies te lokaliseren, hiermee kunt u inlaatsystemen, uitlaatsystemen cartersystemen, autoafdichtingen, brandstofsystemen, turbosystemen mee testen. De Ancel S3000 rooktester kan binnen 30 seconden heel veel rook produceren, het zal de monteur helpen om de scheuren of gaten in het leidingsysteem sneller te detecteren.

___________________________________________

Functies :


Instelbare luchtstroom : de luchtstroom meter met verstelbare knop kan eenvoudig bediend worden om het rookeffect te regelen.

Snelle rookafgifte : De Ancel S3000 rooktester heeft een ingebouwde luchtcompressor met verwarmingselement. De Ancel S3000 kan direct rook produceren door de rook olie op te warmen.

Oververhitting en vorstbeveiliging : De Ancel S3000 rooktester is uitgerust met de nieuwste intelligente beveiliging. Wanneer de temperatuur van het apparaat 75 graden Celsius overschrijdt, wordt het stroombeveiliging geactiveerd om het rooktester uit te schakelen, om de veiligheid van de operator en het apparaat te garanderen. De Ancel S3000 rooktester is ook geschikt voor gebruik bij lage temperaturen.

Makkelijk te gebruiken : De Ancel S3000 met gebruiksvriendelijke functies en een draagbaar ontwerp, kan de monteur helpen om binnen 30 seconden veel rook te produceren om de lekken in het leidingsysteem te detecteren.
Dit betekent voor de garagist een drastische vermindering van de diagnose tijd.

Met de ophanghaak of de velcro band kun je de rook tester aan je motorkapvergrendeling hangen, de conische adapter past op de meeste inlaten.

Breed scala aan toepassingen: De Ancel S3000 is geschikt voor alle auto's, bestelwagens, motorfietsen en brommers. Door gebruik te maken van de Ancel S3000 rooktester, kunt u lekkages sneller en nauwkeurig vinden elk elk buizen systeem en dit niet alleen beperkt tot voertuigen, maar dit kan bv. ook gebruik worden voor het zoeken van lekken in sanitaire buiten, afvoersystemen, gasleidingen, persluchtleidingen, ...

Druk meter : De Ancel S3000 rooktester is uitgerust met een vloeistof gevulde manometer. Door de veranderingen van de manometer te observeren in één oogopslag duidelijk om welk soort lek het gaat :

- Geen lekkage: Wanneer de waarde van de manometer ongewijzigd blijft, betekent dit dat er geen lekkage in het systeem is.
- Klein lek: Wanneer de waarde van de manometer daalt, duidt dit op een klein lek in het systeem.
- Groot lek : Wanneer de waarde van de manometer nul bereikt, duidt dit op een groot lek in het systeem.
___________________________________________

Het pakket bevat het volgende :

de Ancel S3000 Rooktester
Rubberen Rook Slang
Accuklemmen met verloopkabel om de Ancel van stroom te voorzien
Een kegel afdichting
Een opblaasbare Afdichting
Een vultrechter
Een phanghaak
Een Engelstalige Handleiding

 

Deze rooktester kan alles wat de grote modellen kunnen, maar voor een betere prijs.

 

De tester bevat geen rook olie. Deze kan apart bijgekocht worden op onze site.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.