Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/OutOfStock

Buizen buiger 14 - 32 mm met zes mallen

Productcode: 62534
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

155,00 €

Met deze buigmachine kunnen dunne, zachte buizen van aluminium, koper of kunststof snel en nauwkeurig tot 90° worden gebogen. Dankzij de praktische hendel kan met minimale inspanning en slechts één hand een maximale perskracht worden uitgeoefend. Dankzij de betrouwbare geratelde voorschuifgrendel is de machine ook geschikt voor ommantelde buizen.

Door de verschillende perselementen die mee worden geleverd, kunnen buizen met een dikte van 14 mm tot 32 mm in de gewenste hoek worden gebogen. Het buigtoestel en de persstukken zijn uitgesorteerd en in een kunststof gereedschapskoffer geplaatst. Zodoende is de buigmachine makkelijk te vervoeren en kan het overal ingezet worden waar het nodig is.

De machine is heeft zes mallen voor volgende buis diameters :

10 - 14 mm, 12 - 16 mm, 14 - 1 8 mm , 16 - 20 mm , 20 - 25 mm , 26 - 32 mm.

De hoek voor het buigen kan tot 90° ingesteld worden.

Aanwijzing: bij dunwandige buizen moet u voordat u met het buigen begint, de buizen met zand te vullen en de uiteinden af te tapen zodat het zand er niet uit kan. Hiermee vermijdt u dat de buis dichtgenepen wordt.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen