Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

werkplaatskruk

Productcode: 5096
Beschikbaarheid: 1

50,00 €

- +

Deze kruk op wieltjes is de perfecte aanvulling op het gereedschap van eenautomonteur.

De kruk weegt maar 5,6kg en heeft 5 wieltjes wat rollen nog makkelijker maakt. Ook het zitvlak is in hoogte (39-52cm) instelbaar middels de hendel onder het zitvlak. Deze aanpasbare monteursstoel heeft een rood opgevuld zitvlak dat comfort biedt tijdens de lange repareerwerkzaamheden. Ook is er een ronde opslagplaat voor gereedschappen en onderdelen zodat ze binnen handbereik zijn. De stoel is gemaakt van oliewerende vinyl.

Belangrijke eigenschap van vinyl is dat het gemakkelijk schoon te vegen is als er smeer of andere vloeistoffen opkomen. Bovendien is de stalen constructie van roestvrij materiaal.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen