http://schema.org/OutOfStock
Productcode: BTMAZ300
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Prijs: 75,00 €

Accu-analyser: deze auto-accu tester wordt gebruikt om verschillende accutypes te testen, waaronder AGM, Gel, VRLA en OPZV. Deze digitale tester kan de vlakke plaat AGM, AGM-spiralen, klepgereguleerde loodzuur (VRLA) en OPVZ-natte batterijen analyseren. Deze batterijen ondersteunen wereldwijde normen zoals CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB. De testresultaten zijn gebaseerd op deze resultaten.

Deze batterijtester heeft een goed LED-display met goede contrastverlichting. De tester toont de resultaten voor overladen en onvolledig opladen. Deze batterijtester levert resultaten in golfvorm waardoor de resultaten steeds opnieuw nauwkeurig dezelfde zijn.

Start- en laadsysteem tester : de test levert de resultaten van het startsysteem, start de spanning en starttijd van de accu. Deze tester voert een laadtest uit voor 12V-accu's in milliseconden om de uitgangsspanning van het voertuig in goede staat te houden. Bovendien worden de resultaten voor laadspanning, ontlaadspanning, rimpelstatus en laadsysteemstatus weergegeven om schade aan de batterij te voorkomen.

Deze diagnostische tool biedt spraakondersteuning voor Engels, Chinees, Portugees, Italiaans, Frans, Duits en Spaans.

Het pakket van de batterijtester bevat de tester zelf, een alligatortestkabel, een USB-kabel en een ABS opbergbox voor het veilig opbergen van het apparaat.

BLUETOOTH-ONDERSTEUNING MET PRINTER: De batterijtester kan gratis levenslang worden geupdate en drukt de gemeten gegevens ook af via een bluetooth verbinding met een printer.

U hoeft deze tester alleen aan te sluiten door deze te koppelen met de Bluetooth-printer en het resultaat op papier af te drukken. Er is geen extra tool nodig omdat deze tester een geïntegreerde Bluetooth-functie heeft en de geïntegreerde functionaliteit maakt de resultaten altijd betrouwbaar en tijdbesparend.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Facebook commentaar

Alle producten worden GRATIS naar u verstuurd in een bpost pakket met traceercode zodat u uw verzending mee kan volgen.

logo bpost

 


IETS NIET GEVONDEN OP ONZE SITE ?

ONZE VOLLEDIGE CATALOGUS VINDT U HIER

Leasing- en renting formules zijn mogelijk voor groot materiaal.

Voor vrijblijvende extra informatie, neem contact met ons op via mail.