Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/OutOfStock

Batterij tester voor 12 V of 24 V met ingebouwde printer

Productcode: BT660
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

149,00 €

 Deze 12 V / 24 V batterij tester kan de chemische kwaliteit, de laadcapaciteit en het startsysteem testen.

Laad- / startsysteemtest: deze accutester kan gebruikt worden voor het testen van accu's van auto's, vrachtwagens, motoren, boten en grasmaaiers. Hiermee kunt u de gezondheidstoestand van de batterij diagnosticeren zonder de batterij los te koppelen.

Een breder testbereik (100 ~ 3000 CCA) zorgt voor nauwkeurigere testresultaten, perfect voor het testen van 12V / 24A loodzuuraccu's, natte accu's, AGM- en gelaccu's die voldoen aan CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE- en GB-standaarden.
 
Een ingebouwde thermische printer stelt u in staat om afgedrukte documenten te bewaren voor toekomstig gebruik (de rol thermisch papier is vervangbaar, bijkomende rollen zijn bij ons te koop).
De hoogwaardige koperen clips en PVC-gecoate draad zorgen voor uitstekende connectiviteit en duurzaamheid.
 
OPMERKING: De printer van BT660 werkt alleen goed op een vermogen van 12V of hoger.
 
Voordat u de printer gebruikt, moet u de accutest van de auto voltooien en de motor inschakelen.
 
De tester analyseert snel de problemen die van invloed zijn op de prestaties en beveiliging van de batterij. Ideaal voor het meten van de resterende acculading, uitgangsspanning, accumulerend laadvermogen, koudstartstroom (CCA) en andere parameters.
 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen