Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Breakout box 16 pinnen

Productcode: 000002177
Beschikbaarheid: 5

89,00 €

- +

Een breakout box is een hulpmiddel om metingen te doen. Zo hoeven er geen stekkers open gemaakt worden, hoeveel geen kabels gestript of doorprikt te worden (met latere storingen tot gevolg) en hoef je niet in een veel te kleine ruimte onder het stuur kruipen om metingen te kunnen doen.

Je plugt gewoon je breakout box in en doet de metingen op de breakout box zoals je die op de obd fiche zou doen.

Met deze breakout box kunt u de communicatieverbinding van de OBD meten. Bijvoorbeeld als een OBDII/EOBD systeem niet lijkt te reageren. De breakout box verwijst naar alle aansluitingen van de J1962 OBDII-connector. U kunt makkelijk en veilig iedere aansluiting van de OBDII connector testen.

Er zijn verschillende protocollen voor de communicatie tussen een diagnosesysteem en een voertuig. Bij o.a. CAN-Bus en KWP2000 komen niet alle signalen bij de OBDII terecht als er geen scanner is aangesloten. Deze breakout box heeft daarom een vaste contra OBDII connector gemonteerd voor het aansluiten van een scanner. Zo bent u er zeker van dat de breakout toegang krijgt tot alle signalen.

De breakout box maakt gebruik van gekleurde leds zodat u in één oogopslag de voeding en massapunten kunt controleren. Communicatiesystemen herkent u aan knipperende led's. De pinaansluitingen van de breakout box zijn uitgevoerd met standaard 4mm bananenstekkers.

  • ingang 1/9 - 485A/485B (gepatenteerde informatie van de fabrikant)
  • ingang 2/10 - Bus+Line J1850/Bus-Line J1850
  • ingang 3/8/12/13 - toekomstige upgrades
  • ingang 4 - Massa Chassis
  • ingang 5 - Massa Signaal
  • ingang 6/14 - CAN High SAE J2284/CAN Low SAE J2284
  • ingang 7/15 K Line van ISO9141-2 en keyword 2000485A/L Line of ISO9141-2 en keyword 2000
  • ingang 11 - Klok
  • ingang 16 Constante voeding
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen