Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Complete gereedschapsset om zuigerveren segmenten te installeren

Productcode: 3502
Beschikbaarheid: 5

70,00 €

- +

Om een revisie van een motor te doen is deze set onontbeerlijk : met deze set kan je de pistongroeven reinigen, nieuwe zuigers en zuigerveren installeren zonder ze te overstrekken of te breken. Met dit professioneel gereedschap kan je professioneel werk afleveren.

1x zuigerverentang Ø 50-100 mm
1x pistongroef reiniger voor alle profielen
1x zuigerverenspanband Ø 53-125 mm, hoogte ca. 75 mm
1x zuigerverenspanband Ø 90-175 mm, hoogte ca. 90 mm
1x zuigerverenspanband Ø 90-175 mm, hoogte ca. 100 mm

De set bevat gereedschap om de pistongroeven te reinigen, om zuigerveren te installeren, de zuigerveren voor te spannen bij installatie, 3 zuigerveerspanringen, 3 sleutels om de zuigerveerspanringen correct voor te spannen, zuigerveergroefreinigingsapparaat met de verschillende adapters voor alle diameters en profielen van groeven, een zuigerveermontagetang en een schroevendraaier onder een hoek.

In dit instructiefilmpje vind je een aantal aandachtspunten voor het installeren van zuigerveren :

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen