Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

draagarm demontage gereedschap demontage hefboom

Productcode: TM3755
Beschikbaarheid: 1

99,00 €

- +

Bij het onder controle houden van een draagarm, tijdens het demonteren of monteren van een fuseekogel of aandrijfas, kom je als monteur handen tekort. Vaak moet er een stuk pijp aan te pas komen, dat helaas gemakkelijk wegschiet.

 


Dit draagarmgereedschap lost alle problemen op en stelt u in staat deze klussen te klaren zonder dat u assistentie van anderen nodig heeft.

De haak is in hoogte en lengte verstelbaar én omkeerbaar. Wie ermee leert werken, gebruikt de support voor allerhande werkzaamheden, zoals losnemen van fuseekogels, het in bedwang houden van aandrijfassen, vernieuwen van draagarmrubbers, reparaties aan veerpoten etc.

Ondersteuning in 3 standen verstelbaar
Max. lengte: 1225 mm
Neopreen handvat

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen