Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

PDR paintless dent repair apparaat voor aluminium panelen

Productcode: PDR009
Beschikbaarheid: 1

899,00 €

- +

Tot voor kort was PDR met inductie niet mogelijk voor aluminium panelen. Uitbuilen van die panelen gaf ook problemen : scheuren, gerokken plaat, ... Vervangen was tot voor kort dus de enige zinnige oplossing.

Daarom is het een opluchting dat er nu ook een PDR apparaat bestaat voor het wegnemen van oneffenheden in aluminium panelen aangezien veel voorschermen, deurpanalen, daken, kofferdeksel en motorkappen tegenwoordig uit aluminium worden gemaakt om gewicht te sparen.

Daardoor is het vanaf nu ook mogelijk om opbouw delen van caravans, mobilhomes en vrachtwagens uit te deuken, naast uiteraard heel veel neusvleugels, motorkappen, kofferdeksels, daken van gewone voertuigen.

Dit apparaat klaart de klus in een mum van tijd.

 

Technische gegevens van het apparaat :

Ingangsspanning: 220 ~ 240 V.

Ingangsstroom: 7 A

Uitgangsvermogen: ≈ 1500 W.

Uitgangsspanning: 50 ~ 60 V.

Uitgangsstroom: 55 A

Plug-maat: EU-stekker

Verpakkingsgrootte (L * B * H): 39 x 33 x 13 cm 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen