Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

PDR Paintless Dent Repair Tang

Productcode: 0000000218
Beschikbaarheid: 1

45,00 €

- +

Deze PDR tang is ideaal om hagelschade of andere lichte impacten van beperkte grootte uit te trekken zonder dat het voertuig moet herschilderd worden.

De procedure is als volgt : u lijmt met een lijmpistool één van de bijgeleverde pads op de carrosserie (de pad is afhankelijk van de grootte en de soort impact) en dan trek je afhankelijk van de buil licht of met een korte ruk aan de lijmpad zodat dat die afbreekt van de lijm.

Daarna verwijder je de lijm en bekijk je het resultaat. Na het afhalen van de lijm kan je het voertuig polijsten om de plek waar de lijm vasthing aan de carrosserie en de klus is geklaard.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen