Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Rem Felsset met remleiding buiger

Productcode: TM210201M
Beschikbaarheid: 1

55,00 €

- +

Tijdens het afkoppelen van je remmen een buisje wat getorst ? Geen probleem : elke autoshop zal je de koppelingsstukjes en de leiding verkopen voor een zacht prijsje.

Alleen de manuren om de leiding te felsen aan de koppelingsstukjes kosten je veel geld. Maar eigenlijk is het een koud kunstje ziehier hoe dat zelf kan doen : 

 

Deze kit kan gebruikt worden voor elk type remleidingen : koper, messing, alu, enz en dit voor enkele en dubbele flenzen.

De kit is gemaakt in gechromeerd staal wat de duurzaamheid heel erg ten goede komt.

De set bevat een buizensnijder, een flensklem, en doppen voor 3/16 ", 1/4", 5/16 ", 3/8", 7/16 ", 1/2", 5/8 en een buizenbuiger voor zowel linkse als rechtse bochten met een gradenmeter op het toestel.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen