Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Kettingspanner slijtage indicator voor BMW Mini N20 N26 N43 N45 N46 zoals 83302411399 2411399

Productcode: 115160
Beschikbaarheid: 2

45,00 €

- +

Speciale kettingspanner voor het bepalen van de verlenging van de distributieketting op basis van de mate van slijtage

De slijtage-indicator voor nokkenassen / distributieketting maakt het mogelijk om de kettingverlenging van de BMW / Mini benzinemotoren te controleren zonder de motor te demonteren.


Een essentiële diagnosetool die aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen mogelijk maakt.
Geschikt voor motorcodes N20, N26, N43, N45, N46
Te gebruiken als Mini / BMW 83302411399 of 2411399


Gebruik voor motorcodes N12, N13, N14, N16, N18, N47 dit artikel zoals BMW 83302353281 of 2353281 zoals 


Methode:

Verwijder de originele kettingspanner met afdichtring en schroef het speciaal gereedschap erin
Het slijtage-indicator / testgereedschap wordt met hetzelfde aanhaalmoment ingeschroefd als de ingebouwde kettingspanner
Draai nu de motor 4 omwentelingen gelijkmatig met de hand in de draairichting van de motor (met de klok mee) en houd de meetpen in de spanner onder constante observatie


Testresultaat:

De meetpen in het midden van het testgereedschap voor de distributieketting beweegt tijdens het draaien, een diagnose kan als volgt worden gesteld:
- Zolang de meetpen CONTINU uitsteekt, wordt de distributieketting als acceptabel beschouwd
- Als de meetdoorn op geen enkel moment uitsteekt of zelfs verdwijnt in de boring van de kettingspanner-dummy, moet de distributieketting worden vervangen.

GEVAAR:

Merk op dat het starten van de motor alleen is toegestaan ​​als de originele BMW / Mini kettingspanner is gemonteerd, het testgereedschap mag ALLEEN worden gebruikt voor het starten met de hand en ALLEEN in de draairichting van de motor. Als u dit niet doet, zal dit leiden tot het per ongeluk overslaan van de distributieketting en het aanpassen van de timing, wat kan leiden tot motorschade!

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen