Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Brandstof filter installatie sleutel VAG Diesel

Productcode: 4748
Beschikbaarheid: 1

49,00 €

- +

Met deze sleutel kan je de brandstof filter doppen van VAG voertuigen met een UFI brandstof filter perfect afsluiten zoals door VAG voorgeschreven.

Deze sleutel laat u toe om de brandstof filters gelijkmatig te installeren omdat de druk om het deksel gelijkmatig blijft tijdens de installatie zodat de filter torsievrij geïnstalleerd zodat de afdichtingen perfect op hun plaats komen in de filterbehuizing.

Als een brandstoffilterdop zonder gebruik van ons speciaal gereedschap maar met behulp van de bevestigingsschroeven in de brandstoffilterbehuizing wordt gestoken, bestaat het risico dat de brandstoffilterdop tijdens installatie aan trekspanning wordt blootgesteld, wat kan leiden tot lekkage in de brandstoffiltereenheid.

In het filmpje hieronder wordt het probleem wat nader uitgelegd.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen