Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Pneumatische ashoesspreider

Productcode: 00000000272
Beschikbaarheid: 1

105,00 €

- +

Ashoezen vervangen van een homokinetische koppeling is een serieus prutswerk. Maar dat behoort tot het verleden wanneer u over deze pneumatische ashoesspreider beschikt.

Dit vernuftig stuk gereedschap, dat door perslucht wordt bediend, opent moeiteloos en gelijkmatig de flexibele ashoes, waardoor een ongecompliceerde plaatsing op de as mogelijk is zonder het gebruik van smeermiddelen en trompetten.

Het toestel werk voor koppelingen met een diameter van 25 - 115 mm. Het is dus ook geschikt voor voertuigen met vierwielaandrijving en kleine transportvoertuigen.

De ashoesspreider werkt voor alle flexibele neoprene ashoezen en is te blokkeren op elke gewenste tussenstand zodat je geen risico moet nemen : van zodra de ashoes over de cardan kan, is hij wijd genoeg gespreid.

Het toestel is gebouw in stevig aluminium en ligt dus licht in de hand ondanks zijn grootte.

Het toestel werkt op de standaard 1/4" (6.3 mm) Luchtdruk aansluiting, maar je kan er natuurlijk een andere koppeling in monteren.

De Werkdruk is 6 tot 8 bar met een maximale druk tot 9 bar

Lengte: 470 mm

Diameter: 195 mm

Gewicht: 3.25 kg

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen