Voor Nederlandse bedrijven : onze site herkent niet automatisch BTW nummers.

Wanneer u intra-communautair (BTW vrij) wil bestellen, maak dan uw bestelling via onze site en kies bij het afrekenen voor "betaling via overschrijving". Dan sturen we u meteen na uw bestelling een BTW vrije offerte op het emailadres dat u opgaf.

Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kan u betalen via iDeal, visa, bankoverschrijving, ... via de betaallink die we meesturen met de offerte.

http://schema.org/InStock

Hubmaster B90 kit

Productcode: 00000217
Beschikbaarheid: 1

310,00 €

- +

Dit is de enige kit waarmee de achterste rollementen van Duitse voertuigen kunnen worden getrokken zonder slaghamer alsook alle voorste hub en rollementen van Aziatische en Duitse (BMW, Mercedes, Porsche) voertuigen. Deze kit vermijdt dat de draagarmen moeten gedemonteerd worden en laat u toe de rollementen te trekken op het voertuig (zie het filmpje hieronder)

 

Voor BMW gaat het om alle voertuigen vanaf de jaren '80 (3,5,7 en 8-reeks) met SRWB, onafhankelijk wielophanging en AWD

Voor Mercedes gaat het om alle voertuigen uit de W124, 129, 201 en 202 chassis met SRWB en onafhankelijk wielophanging. Het is de enige kit zonder slaghamer.

Voor Porsche gaat het om alle voertuigen van de 911, 912, 914, 924, 928, 944 en 968 reeks en Boxster modellen met SRWB en onafhankelijke wielophanging 

Voor VW/AUDI gaat het om alle vloeistof gekoelde modellen.

Wat beteft de Aziatische modellen gaat het om de modellen van Toyota/Lexus, Honda, Nissan, Mazda, Hyundai en KIA.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Inloggen